<p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p>
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
ΧΑΡΟΥΛΑ
Μοδίστρα - Επιδιορθώσεις Ρούχων & Ενδυμάτων Αιγάλεω Αττική

Το εργαστήριο μας “Χαρούλα” το οποίο βρίσκεται στον Άγιο Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω, Παλαιάς Καβάλας 57, αποτελεί ένας σύγχρονος, όμορφος, φωτεινός και άνετος χώρος που θυμίζει προσωπικό οίκο μόδας ο οποίος σας περιμένει καθημερινά για να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας ή για να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ με φαντασία και γούστο.

Η έμπειρη μοδίστρα κα. Χαρούλα και η δημιουργική ομάδα της, ασχολούνται επί σειρά ετών με το ρούχο και τη μοδιστρική γενικότερα έχοντας αναπτύξει νέες τεχνικές επιδιόρθωσης και ραφής ρούχων προκειμένου τα ρούχα σας να δείχνουν κομψά και να συνδυάζουν την ομορφιά με την άνεση. 
 
 
 
 
 
 
Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία, την φαντασία, τη δημιουργικότητα και την διαρκεί ενημέρωσή μας για τις σύγχρονες τάση της μόδας, μπορούμε να σας δώσουμε την καλύτερη και οικονομικότερη επιλογή για την ραφή, επιδιόρθωση ή επισκευή ρούχων, δερμάτινων και ειδών σπιτιού.

Με απόλυτη αφοσίωση στη λεπτομέρεια και αγάπη για το ωραίο ρούχο μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή και την επιδιόρθωση ρούχων κάθε τύπου (μπλουζάκια, φορέματα, σακάκια, φούστες κτλ.), ενώ απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες τόσο στα γυναικεία όσο και στα ανδρικά ενδύματα.

Η εμπειρία στο χώρο, μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστη ποιότητα και συνέπεια στο χρόνο παράδοσης. Είμαστε υπερήφανοι για τις ικανότητες μας οι οποίες μας επιτρέπουν να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε, από ένα απλό κόντεμα έως και ένα περίτεχνο re-styling σε ένα παλαιότερο κομμάτι. 
 
 
 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε μας!

Ελάτε να μας γνωρίσετε και να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας είτε αυτές είναι για την επιδιόρθωση, είτε για την ραφή κάποιου ρούχου που είδατε και σας άρεσε.